Dawy de Zingende Hippe Trouwambtenaar

Voor mij is het voltrekken van een Huwelijk het mooiste beroep wat er is. Hoe mooi is het dat ik een kijkje mag nemen in jullie levens en Harten….dat ik mag vertellen hoe Uniek jullie zijn….Dat het samenkomt tot een Ceremonie, waarvan ik hoop dat jullie en jullie gasten later zeggen: Wow wat was dat prachtig, ik moest echt een traantje wegpinken en Ohh my Goshhh….ik heb nog steeds pijn van het lachen…..maar, echt kippenvelmomenten hoor……zo moet het dus zijn!

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk om een ceremonie “op maat” te maken. Het verwoorden van jullie wensen op een manier die vol staat van Enthousiasme, Passie, Liefde, Gevoel, soms een traan en niet te vergeten een lach door Humorisme…. Hoe mooi is het om De Twee op die manier in de Echt te kunnen Verbinden…. Zeg het me en ik volg jullie naar de plek van jullie dromen….in binnenland of buitenland!

Zoals jullie in mijn Biografie hebben kunnen lezen, heb ik al aardig wat ervaringen op mijn naam staan. Hoe mooi zou het zijn, mijn zang te laten verweven door jullie Ceremonie heen? Natuurlijk geheel op maat en naar jullie wensen?

ENTHOUSIAST GEWORDEN???

Ik maak graag kennis met jullie!